Paastoernooi 2024

Op zaterdag 30 maart is het zover. Het jaarlijkse Paastoernooi in de turnhal van sporthal De Zijde. Alle turnsters/turners en acrogymnasten die zich hiervoor aangemeld hebben, tonen op deze dag het resultaat van hard werken aan hun ouders en verdere geïnteresseerden.

Gezien de vele deelnemers en beperkte plaatsen op de tribune, kunnen er maximaal vier toeschouwers per kind mee.

Klik hier om het programma te openen.

Belangrijk voor toeschouwers/tribune

* Per wedstrijdronde is er op de tribune genoeg zitplaatsen voor de ouders. Daarom het verzoek om pas de tribune op te gaan, zodra de tribune leeg is gemaakt door de ouders van de vorige ronde. Dit is na de prijsuitreiking van elke ronde. U kunt even beneden of op de vide wachten tot de tribune vrij is gemaakt. Dit voorkomt dat het te warm wordt op de tribune en dat ouders nog even kunnen genieten van de prijsuitreiking van hun kind.

* Graag de tribune schoon houden. Er staan genoeg vuilnisbakken waarin u uw vuilnis kwijt kunt. Anders moeten de trainers na een hele lange dag ook nog de tribune schoon maken.

* U mag foto’s maken voor privé van uw eigen kind. Let wel op dat u geen foto’s van andere kinderen op social media zet.  En let u er aub op dat de flitser uit staat. Dit voorkomt ongemak bij de deelnemers en juryleden.

* U kunt iets te eten en drinken halen in onze kantine. Hier kunt u alleen met pin betalen!

Graag uw aandacht voor het volgende:

* Omkleden niet op de gang of in de kantine, maar in de daarvoor bestemde kleedkamers.

* Zorg dat lange haren goed vast zitten, zodat uw kind tijdens de wedstrijd er geen last van ondervind.

* Onderbroeken mogen niet onder een turnpakje uitsteken.

* Het is voor ouders niet toegestaan om de zaal te betreden. U kunt alles volgen via de tribune.
* De deelnemers mogen alleen een bidon met water de zaal innemen

Indien u zich heeft aangemeld als hulpouder tijdens de wedstrijd, graag even melden bij de teltafel in de zaal.  Daar ontvangt u verdere instructies.

Wij wensen wij alle deelnemers en toeschouwers heel veel plezier toe.

Nb. Gezien het grootte aantal leden is besloten om leden die niet regelmatig deelnemen aan wedstrijden, voor het Paastoernooi uit te nodigen.