Selectieteam Move2 tweede op NK Streetdance

Afgelopen zondag hebben de danseressen van de streetdance selectiegroep Move2 een indrukwekkende prestatie geleverd tijdens de Nederlandse Kampioenschappen van de danscompetitie We Know You Can Dance in Alphen aan den Rijn. Na een spannende finale wisten de jonge dames, in de leeftijd van 11 tot 14 jaar, de tweede plaats te veroveren. Dit is een opmerkelijke prestatie voor deze groep, die onder leiding van Britney Bootsma pas sinds dit seizoen samen danst.


Coach Britney Bootsma is vol lof over haar team: "De meiden hebben ongelooflijk hard gewerkt en zijn enorm gegroeid sinds het begin van het seizoen. Ze waren die avond gewoon weer nog beter. Ik ben ontzettend trots op wat we samen hebben bereikt."


De Nederlandse Kampioenschappen worden elk jaar gehouden aan het einde van het dansseizoen. Move2 had zich hiervoor gekwalificeerd na een reeks succesvolle voorrondes. In totaal heeft Move2 dit seizoen maar liefst zes bekers gewonnen.


Move2 traint twee keer per week in Sporthal De Zijde in Bergschenhoek en bestaat uit een groep talentvolle meiden die vastberaden zijn om zich verder te ontwikkelen in hun danscarrière.