Mooie resultaten selectieteams turnen

Selectieteams meisjes/dames

Laura van der Werf (Jeugd D) en Kristle Streedle (Jeugd C) hebben het allround Bondskampioenschap mogen turnen in de Sportcampus, Den Haag. En bij de toestelfinales eindigde Filijne Kal (Junior D) met een mooie brugoefening op de 5e plaats, Lieke Brouwer (Senior C) werd 6e op sprong en Kristle (Junioren) werd 6e op sprong. Laura (Jeugd) werd 7e op vloer.


En meerdere turnsters plaatsten zich voor de District finales. Nikki van Doeland (Senior D) en Lieke de Jong (Jeugd D) turnden allebei een mooie wedstrijd. Op zondag bij de toestelfinales is Nikki kampioen geworden op de balk en op sprong nipt 4e. Lieke werd op balk 8e. Ook Laxmi Pitai (Jeugd D) liet mooie oefeningen zien bij de balk- en brugfinale.


Selectieteams jongens/heren

Eind april waren in Nijmegen de bondskampioenschappen waar de senioren Mathias de Pooter en Fabian Gaemers met een mooie score eindigenden op respectievelijk een 8e en 7e plaats. En Fabin eindigde met 0,1 punt verschil net op de 4e plaats bij de toestelfinale op rek.


Bij de Junioren II had Tristan Dröge zich weten te plaatsen en hij eindigde uiteindelijk met een mooie score op de 23e plaats.  


Bij de Open Zuid Hollandse Kampioenschappen, hebben we meerdere medailles binnengehaald. Een

2e plaats voor Seven Martins en Jayden Koster. En een 3e plaats voor Fender Vermaas, Sven Meulstee en Ravi Jonis.